Kedves vásárlóink!

A honlapon található termékeket megvásárolhatja személyesen budapesti üzleteinkben, illetve megrendelheti az info@poszata.hu email cimen vagy a Kapcsolat menüben található ürlapon keresztül.

Amennyiben bármely termékünk felkeltette érdeklődését vagy egyéni elképzelését szeretné, hogy megvalósítsuk, kérjük töltse ki az űrlapot.

Megrendelését, érdeklődését követően munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül pontos tájékoztatást ad minden felmerülő kérdésére.

Részletes információt kap árainkról, a várható szállításról, hiszen kézimunka lévén előfordul, hogy az adott terméket – ha nincs készleten – el kell készíttetni. Ez nagyobb méretű kalocsai riseliő esetén akár 2 hónapba is telhet. Egyúttal kalkulációt készítünk a szállítás várható költségeiről is.

Szállítás

A szállítás történhet rendes postai úton ajánlva, valamint gyorspostával (EMS, DPD, UPS). A szállítás költsége változó, nagymértékben függ a küldés módjától, súlytól és a szállítás helyétől. Részletes információkat ezzel kapcsolatban itt talál:

Fizetés

Internetes rendelés esetén a fizetés átutalással lehetséges. A fizetendő összeget kérjük átutalni cégünk számlaszámára:

  • Név: Poszáta Folklór Kereskedelmi Kft. 
  • Székhelycím: 2317 Szigetcsép, Rákóczi út 10.
  • Bankszámlaszám: 10100792-72529672-00000000
  • Nemzetközi IBAN számlaszám: HU97-10100792-72529672-00000000
  • SWIFT/BIC kód: MKKBHUHB
  • Bank név: MBH Bank Zrt.
  • Bank cime: 1056 Budapest, Váci u.38.

A fizetendő összeget és a szállítási költséget kérjük előre fizetni, melyhez szükségünk van nevére, lakcímére, e-mail címére és telefonszámára.

Amint az összeg megérkezik hozzánk, a rendelt terméket azonnal postára adjuk. A csomagot nyomon követjük, és kérjük Öntől jelezze felénk, ha megkapta.

Esetleges észrevételét várjuk email-ben, véleménye fontos a számunkra!

Reméljük elégedett lesz termékeinkkel, és legközelebb is minket választ majd!

Üdvözlettel:
A Poszáta Csapat